Återbruk viktig del av hållbart samhälle

| |

Det finns idag en utbredd slit- och slängmentalitet såväl som tendenser att byta ut något bara för att man tröttnat på det och vill ha en stil som ligger mer rätt i tiden. Följden blir att mängder av möbler, kläder och andra varor produceras i en kvantitet som är fullkomligt ohållbar för vår planet. Men i takt med att medvetenheten kring klimatfrågan och hotet mot miljön växer finns det väl egentligen inget som ligger mer rätt i tiden än att ta tillvara på det man redan har? Återbruk, second hand och upcycling är viktiga delar i hållbar konsumtion och ett hållbart liv.

 

 

Ge möblerna nytt liv

 

Det betyder inte att det inte är okej – och väldigt roligt – att förnya sig ibland. Låt dina gamla möbler eller ditt loppisfynd få nytt liv genom att klä om dem, samtidigt som du kan passa på att reparera trasiga ben, laga stoppningen osv. Det finns mycket professionella och kunniga Möbeltapetserare i stockholm som kan hjälpa dig med dina önskemål. Inte bara blir omklädda möbler som nya och väldigt snygga, du kan också skapa en helt unik stil genom ditt val av tyger, färger och mönster. Så vare sig du vill värna om det gamla eller inreda med något helt nyskapande kan möbeltapetsering vara något för dig!

 

Ta inga risker med dina älskade möbler

 

Många ger sig på att själva försöka klä om sina gamla möbler, med blandade resultat. Med loppispallen du köpte för en tia är det kanske helt okej om det finns några skavanker här och var, men om du vill ha en kvalitetsmöbel som håller och ser snygg ut i många år framöver finns det ingen tvekan om att det är bäst att vända sig till en professionell tapetserare. Då gör du både dig själv, planeten och plånboken en tjänst!

Previous

Ljudmiljön är viktigare än man kan tro

När du ska byta tak

Next