Handelsträdgård har allt för din oas

| |

Man åker till en handelsträdgård i ett särskilt ärende, man har bestämt sig för några nya blommor i rabatten. Sagt och gjort, man åker dit och möts av ett prunkande överflöd av blommor och växter. Det är svårt att låta bli att inspireras och man börjar tänka på var man skulle kunna plantera ytterligare ett fruktträd, eller nya bärbuskar. Känner du igen dig? Visst kommer du ofta hem med fler växter än du tänkt dig? 

Lite ny blomjord kan också behövas och vips har du fyllt bilen. Bara för att komma tillbaka några dagar senare för att komplettera med ytterligare växter. Intresset för din egen oas blev ännu större efter ditt besök. 

 

Färdig gräsmatta eller gräsfrön, fruktträd och häckväxter

Kanske har du en tomt som har  blivit uppgrävd för dränering eller av andra skäl och behöver anlägga din trädgård på nytt. Handelsträdgård har allt för en komplett trädgård. Vill du inte vänta på att gräset ska gro med gräsfrön, finns det färdig gräsmatta att köpa på rulle. Vips, har du en härlig gräsmatta, där det bara var grus förut. 

Vill du plantera en häck runt huset, kanske en vintergrön? Saknar du äppelträdet som fick tas ner, så hittar du nya friska träd att plantera. På kort tid kan grusplanen anta formen av en riktig trädgård.

 

Hjälp med trädgården?

Känner du att du inte har så gröna fingrar eller helt enkelt inte hinner ta tag i trädgårdsarbetet kan du få hjälp med det. Både plantering och trädgårdsskötsel kan man också få hjälp med. Välj ut vad du vill ha och var det ska planteras, så sköter professionella trädgårdsmästare jobbet. 

Det kan även vara plattläggning och uppförande av murar, anläggning av trädgårdsdamm eller beskärning av träd och buskar. Du kan få din egen oas utan att anstränga dig, så att du kan gå direkt till hängmattan. 

Previous

I Bromma finns ett bra utbud av vitvaror

Fönstren är husets själ

Next