Hemmafix under sommaren i år

| |

Går du och längtar till sommaren då du får vara ledig och kan stoppa fingrarna i jorden. Kanske ska du få ta tag i ett efterlängtat projekt och hyra in ett byggföretag för att bygga uteplats, en större tillbyggnad eller kanske ett extra hus på tomten. Även om det är kul att bygga och fixa själv så slår det aldrig vad en professionell snickare kan åstadkomma. Välj ett företag som har väldigt goda referenser, trevliga snickare och bra tillgänglighet.

 

Samarbeten eller totalentreprenad

Beroende på vad du ska bygga så behöver du olika typer av hantverkare. Skönast är alltid att be en av dem att fungera som totalentreprenad och lyfta in dem andra i ett projekt. Om du väljer Cullbrands Bygg AB som byggföretag så finns fördelen att de kan plocka in duktiga vvs-are och elektriker vid behov. Du har en kontaktperson och du får en samlad faktura. Hur smidigt låter inte det? Dessutom har erfarna byggföretag full koll på hur de gör ROT-avdrag och liknande – för du vet väl att du kan få upp till 50 000 per person och år avdraget på din faktura?

 

 

Vad består projektet i?

Så, vilket projekt väljer du i sommar? Ska du satsa på nybyggnation av ett helt hus eller kanske av ett extra förråd eller en komplementbostad på tomten? Behöver du ett garage eller kanske vill du ha ett uterum med tillhörande altan. Kontakta gärna byggföretaget i god tid och låt dem vara med och skapa idéer och konstruktioner. Så optimerar du troligen både materialmässigt och utrymmesmässigt – kanske till och med ekonomiskt. Ett byggföretag som Cullbrands Bygg är dessutom en utmärkt entreprenör om du vill ha hjälp att renovera något ut- eller invändigt, såsom fasaden, taket eller dina fönster. Eller varför inte inomhus i kök, badrum eller annat. Anlita en proffsigt byggföretag och bli nöjd!

Previous

Se över huset

Att tänka på vid måleriarbeten

Next