Piffa upp rummet med ett nytt golv!

| |

Ett nytt golv behöver inte vara särskilt kostsamt. Självklart beror ju det på hur mycket man är villig att spendera och vad för typ av golv man är ute efter. Ett nylagt golv i ett av husets alla rum gör så otroligt mycket för intryck och trivsel. När man har bestämt sig att renovera eller göra om hemma i huset så kan man lika gärna ta och lägga ett nytt golv när man ändå är igång med tapeter och måleri eller liknande. Ett enkelt klickgolv fungerar smidigt för den oerfarne att lägga själv till exempel. 

 

Gör det enkelt att byta golv

Som sagt, det behöver inte vara särskilt svårt att byta ut golvet hemma i datarumet, sovrummet eller var det nu kan vara någonstans. De allra flesta kan klara ut att lägga nytt golv, även om man inte kan särskilt mycket om just golvläggning. Känner man att man absolut behöver ha hjälp av någon som är kunnig inom området så får man helt enkelt ta kontakt med en firma som utför just golvläggning. Kolla med till exempel http://fbmaleri.se/ vad de kan göra för er eller bara hör efter om experterna har några förslag och råd. 

 

 

Vad passar ihop och inte?

Ja, när man står där och ska till och renovera hemma så behöver man kanske fundera över vad som fungerar ihop och inte. Vilka färger ska vi använda oss av och vilka av dessa kommer att passa fint ihop? Självklart ska man välja utefter eget tycke och smak när man gör om i sitt eget hem, men rätt färgsättning gör så otroligt mycket för ett rum när det gäller intryck och trivsel. Ta hjälp av någon kunnig inom området om ni har svårt att bestämma vilken typ av färg och material ni ska ha på ert nya golv. 

 

Previous

Kunnig firma på plattsättning

Större skillnad än du kan tro

Next