Större skillnad än du kan tro

| |

Tänk dig att du kliver in i ett stort ljust och vackert vardagsrum. Du ser träden som vajar utanför fönstret, de vackert böljande gardinerna. En härlig soffa och en inbjudande kakbuffe på ett bord. Plötsligt fryser du till, du sätter foten på ett stickigt och lortigt gammalt golv. Genast tappar du aptiten och vänder om. Innan dina gäster upplever detta skräckscenario bör du ta kontakt angående golvläggning i Göteborg, eller på den plats där du bor. Låt istället scenen sluta med att gästerna känner ett underbart ljuvligt trägolv under sina fötter. Ett golv som skiner av lyster och ger rummet karaktär. 

 

Att sätta känslan i ett rum

Om du har förutsättningarna för att få ett luftigt, ljust och vackert vardagsrum ska du verkligen känna in och tänka till. Ofta är det så enkelt att det räcker med en golvslipning för att återge en parkett eller ett gediget trägolv dess lyster, och energin i hela rummet förändras. Är det dock slipat för djupt kan det behövas en helt ny golvläggning, vilket inte heller är en katastrof utan ett garanterat lyft för hela bostaden. Ta kontakt med en erfaren firma som utför både golvslipning och golvläggning och be dem bedöma dina förutsättningar och ge dig en offert.

 

 

Att unna sig det allra bästa

Förutom att slipa eller lägga nya golv så kan en golvläggare hjälpa dig att behandla ditt golv på bästa sätt. Efter en golvslipning bör du behandla golvet med någon form av olja eller lack. Du kan även välja att pigmentera ett golv som du vill ha mörkare eller ljusare än vad det var vid golvläggning. Ge ditt vackra parkettgolv ett nytt liv med en golvslipning och en ny ytbehandling, för tålighet och längre hållbarhet. Väljer du istället golvläggning så ta dig en funderare på om du vill ha parkettgolv eller ett klassiskt trägolv.

Previous

Piffa upp rummet med ett nytt golv!

Vad är det bästa med sommaren?

Next