Vad är det bästa med sommaren?

| |

Om du tänker på den svenska sommaren – vad gör dig lyckligast? Finns det något som du bara älskar att göra? Väldigt många skulle nog svara att sola eller bada. Kanske älskar du både och? Höjden av lyx är nog att ha en pool eller ett spabad hemma. För vem drömmer inte om att kunna bada på altanen en vacker sommarkväll. Med ett riktigt spabad kan du njuta i bubblorna även tidigt på våren och sent in på hösten. Idag finns mängder av olika modeller för dig som vill köpa ett spabad till hemmet. 

 

Vad väljer du?

Om du funderat på att köpa hem en pool eller ett spabad under en längre tid så har du säkert kollat runt. Det finns många olika modeller och leverantörer att välja mellan. Låt säga att du har bestämt dig för att köpa ett spabad. Det innebär att du inte behöver gräva upp hela tomten som om du skulle bygga pool. Ett spabad är dessutom riktigt snyggt om det är inklätt med träpanel och smälter samman med golvet. Två populära märken är Viskan och Marquis som finns i mängder av storlekar och utföranden. Hur stort får ditt bad vara? Hur många platser ska det ha?

 

 

Önska dig i bröllopsgåva eller present

Hur häftigt vore det inte att ge din älskade ett alldeles nytt spabad i bröllopsgåva eller present? Kanske fyller hen år eller kanske firar ni bröllopsdag på sommaren? En sådan present kan du vara nöjd med i flera år och under många sommarkvällar. Slå på bubblorna och lite ljuv musik. Ta din älskade i handen och led hen ut på altanen. Runt det nya badet har du placerat ljuslyktor och rosenblad. På kanten står en flaska bubbel och två vackra glas. Tveka inte – skynda dig och köp spabad idag! Du kommer tacka dig själv många gånger.

Previous

Större skillnad än du kan tro

Byggföretag kan hjälpa till att individanpassa hemmet

Next