Viskan är ett spabad i tiden!

| |

Idag har det blivit så pass populärt med ordet spa att det ibland är svårt att veta vad det egentligen innebär. Det är många som har åkt på ett hotell som har spa, bara för att upptäcka att det endast finns en bastu och ett par vilstolar. Eller så kan ett spa vara så pass stort att man kan tillbringa många timmar där utan att tröttna.

Det kan finnas flera olika typer av bastu, bubbelpooler, simbassäng och mycket mer. Men när det kommer till att ha ett spabad hemma så handlar det om något lite annorlunda.

 

Pool eller spa

Det finns många olika betydelser på ordet spa, men i stort sett så innebär det att man ska njuta och ta hand om sin kropp genom lugn, värme och vatten. Viskan spabad hamnar inom den definitionen eftersom det är ett bubbelbadkar som gör att man slappnar av, blir varm och även masserad av alla strålarna.

För många är det därför en dröm att ha ett spabad hemma, så att man kan koppla av med ett skönt bad efter en lång arbetsvecka, eller kanske till och med på en helt vanlig vardagskväll.

 

Välja rätt modell

När man ska välja ett spabad som passar för trädgården, eller hemmet, så kan det vara svårt att bestämma sig. Det finns så många olika storlekar, funktioner, kvaliteter och modeller. Alla är bra på sitt sätt, så det viktigaste är att välja ett spabad som har en storlek som passar. Kanske föredrar man ett bad ensam eller på tu man hand, eller så vill man kunna bada hela kompisgänget eller familjen. 

Det går också bra att placera spabadet utomhus för att kunna njuta även när snön ligger djup. Men man kan även placera den i ett uterum och inomhus. Finns platsen så kan man kanske göra både och, för omväxlingens skull. 

Previous

Vanliga tak i Stockholm

Funktion och stil med snygg altandörr

Next